Heb jij een vraag over mantelzorg?

Meld je hier aan

Heb jij een vraag over mantelzorg?

Meld je hier aan

De afgelopen maanden stond Oprecht Utrecht in het teken van mantelzorg. Met deze campagne hebben we samen met jullie mantelzorg zelfs op de kaart gezet bij de politiek. Het is een belangrijk thema en we vonden het fijn dat we jullie met deze campagne in samenwerking met Zorg van de Zaak en FC Utrecht in het zonnetje hebben kunnen zetten.

We hopen ook dat de tips en de verhalen jullie een steuntje in de rug hebben kunnen geven. Jullie vervullen een belangrijke rol als mantelzorger. En er valt vaak met je werkgever, je gemeente en je omgeving best wat te regelen om deze rol goed te kunnen blijven vervullen. Ter afsluiting van de campagne steken we jullie nog een hart onder de riem met dit filmpje en roepen heel hard: ‘Mantelzorgers bedankt!’

Initiatief van FC Utrecht en Zorg van de Zaak Netwerk

Waarom doen FC Utrecht en Zorg van de Zaak Netwerk dit voor mantelzorgers? Voor jezelf zorgen, voor een ander zorgen, je privé leven en misschien ook nog werk. Het is voor veel mantelzorgers in Nederland moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Zo geeft één op de acht werkenden hulp aan een hulpbehoevende naaste. Wij willen jou hier graag mee helpen. Samen maken we de zorg een stukje dragelijker.

Wanneer ben je een mantelzorger?

Mantelzorgers zijn mensen die zorgdragen voor ouderen, zieken en andere mensen met een beperking. Zorg van de Zaak en FC Utrecht willen – zowel werkende als niet werkende mantelzorgers helpen de zorg een stukje makkelijker te maken.

Heb je een wens of een vraag?

Ken jij of ben jij iemand die zorg draagt voor een ander? En advies kan gebruiken om alle ballen in de lucht te houden? Kunnen we jou ergens mee helpen of wil jij je verhaal delen met ons en andere mantelzorgers? Meld je dan aan.

Meld je aan

Tips & tricks

Stel je eigen grenzen, ook bij je werkgever. Meer weten over hoe je dit aanpakt? De whitepaper van Zorg van de Zaak helpt!

Maak goede afspraken op werk, met familie en andere hulplijnen. Een uitgebreid advies en meer tips van een bedrijfsmaatschappelijk werker lees je hier.

Professionele hulp nodig? Kijk naar de mogelijkheden op zorgvandezaak.nl.


Site by Alsjeblaft!