Flip Rademaker bouwt Zorg vakantiewoningen in samenwerking met Residence Heijendaal voor mantelzorgers

Flip Rademaker (58 jaar) biedt verschillende zorg-vakantiewoningen aan in samenwerking met Residence Heijendael in Limburg. Zelf weet hij als geen ander hoe zwaar het is om mantelzorger te zijn.

“Ik ben zelf ook twee jaar mantelzorger geweest en weet heel goed wat daarbij komt kijken.” Om die reden voelde hij zich direct betrokken bij de mantelzorgcampagne van Zorg van de Zaak en FC Utrecht. Hij was geraakt en vindt het mooi om te zien dat Zorg van de Zaak samen met FC Utrecht de mantelzorger serieus neemt. Om die reden heeft hij samen met Residence Heijendael besloten om zich aan te sluiten bij deze campagne.

Flip legt uit dat hij vindt dat mantelzorger een ondergewaardeerd beroep is en dat hij verwacht dat deze groep de aankomende jaren alleen nog maar zal groeien. Met de chalets willen zij voor de nodige ontspanning kunnen zorgen.

“Mantelzorgers verdienen ook ontspanning en daarom geef ik in samenwerking met Residence Heijendael twee luxe overnachtingen weg voor 6 personen in één van onze mantelzorghuisjes. Zorg van de Zaak en FC Utrecht zetten veel mantelzorgers in het zonnetje en op deze manier willen wij graag ons steentje bijdragen.