Our Team


Welkom op de pagina “Ons team” van OprechtUtrecht.nl, waar we met trots de toegewijde en getalenteerde individuen introduceren die onvermoeibaar werken om u het laatste nieuws, inzichten en meningen uit Utrecht en daarbuiten te brengen. Elk teamlid brengt zijn of haar unieke vaardigheden en ervaringen mee, zodat de inhoud op onze blog divers, boeiend en informatief blijft.

Editors

Femke de Vries – Hoofdredacteur
Femke leidt ons redactieteam met oog voor detail en zorgt voor de kwaliteit en nauwkeurigheid van de content die op OprechtUtrecht.nl wordt gepubliceerd. Met meer dan 15 jaar ervaring in de journalistiek heeft ze een passie voor het leveren van de beste verhalen aan onze lezers.

Koen van der Meer – Assistent-redacteur
Koen, een ervaren journalist, ondersteunt ons redactieteam door toezicht te houden op de creatie van inhoud, het redigeren van artikelen en het ontwikkelen van de redactionele kalender. Hij draagt ook af en toe artikelen en artikelen bij aan de blog.

Schrijvers

Lotte van den Berg
Lotte is onze huisexpert op het gebied van lifestyle, cultuur en entertainment. Haar flair voor het vertellen van verhalen en haar liefde voor Utrecht maken haar artikelen een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het bruisende stadsleven.

Pieter Verbeek
Pieter is gespecialiseerd in zakelijk en financieel nieuws en biedt inzichtelijke analyses en commentaar op de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op lokale en mondiale markten. Zijn achtergrond in de economie geeft hem een uniek perspectief op de verhalen die hij behandelt.

Sanne Bakker
Sanne is onze go-to writer voor alles wat te maken heeft met de Utrechtse stedenbouw, infrastructuur en milieu. Haar diepgaande kennis van de plannings- en duurzaamheidskwesties van de stad maakt haar artikelen zowel informatief als tot nadenken stemmend.

Roel Willems
Roel is een sportliefhebber die het lokale en landelijke sportnieuws dekt, van voetbal tot wielrennen en alles daartussenin. Ook schrijft hij boeiende rubrieken over de inspirerende verhalen van Utrechtse atleten en sportteams.

Lisanne de Wit
Lisanne is onze technologie- en innovatieschrijver en houdt onze lezers op de hoogte van de nieuwste gadgets, apps en digitale trends die onze wereld vormgeven. Haar passie voor opkomende technologieën en hun impact op de samenleving geeft haar verhalen een verhelderende invalshoek.

Social media manager

Isabel Jansen
Isabel beheert onze aanwezigheid op sociale media, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en updates van OprechtUtrecht.nl. Ze houdt zich ook bezig met ons publiek en bevordert een gemeenschapsgevoel onder onze lezers.

We hopen dat u geniet van de inhoud op OprechtUtrecht.nl en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u vragen, feedback of suggesties heeft. Bedankt voor je steun en voor je deelname aan onze reis!