De perfecte wenkbrauwen in Zwolle: trends, behandelingen en de beste salons


Mooie, verzorgde wenkbrauwen zijn niet meer weg te denken uit de beautywereld. Steeds meer vrouwen, en ook mannen, omarmen de focus op perfecte brows. Logisch, want mooie wenkbrauwen zijn echt een gamechanger voor je looks. Ze omlijsten het gezicht en kunnen jaren van je uiterlijk afhalen!

In deze blog lees je de laatste trends op het gebied van wenkbrauwen in Zwolle. Van powdebrows tot microblading: we zetten de populairste behandelingen voor je op een rijtje. Goede brows zitten anders gezegd óók in Zwolle!

De allerlaatste wenkbrauw trends in Zwolle Volle, fluffy wenkbrauwen zijn nog altijd dé trend. Steeds meer vrouwen willen van die mooie, natuurlijke modellen brows á la Cara Delevingne of Lily Collins. Logisch ook, want dit framt het gezicht perfect en geeft een super natuurlijke uitstraling.

Ook de komst van nieuwe permanente make-up technieken zorgt voor een ware brow-hype. Treatments als microblading, ombre brows en hairstrokes zien er tegenwoordig zo natuurlijk uit dat niemand het verschil ziet met echte haren. Hierdoor durven steeds meer vrouwen de stap naar semi-permanente make-up te zetten.

De wenkbrauw trends laten 2 duidelijke hoofdstromen zien:

  • Natuurlijke modellen brows
  • Permanente make-up voor reconstructie

Powder Brows Powder Brows is hét antwoord voor wie graag wat meer definitie in de wenkbrauwen wil. De techniek is vergelijkbaar met een soort permanent oogschaduw die heel precies tússen de haartjes wordt aangebracht.

Het resultaat oogt make-up proof en kan jaren mooi blijven. Ideaal dus voor wie elke ochtend worstelt om de perfecte boog te tekenen!

Microblading Microblading, ook wel haarlijntjes tatoeëren genoemd, is dé trend voor 2023. Deze geavanceerde techniek creëert de illusie van échte haartjes door hele fijne haartjes tussen je eigen wenkbrauwen te tekenen.

Het ziet er verbazingwekkend natuurlijk uit waardoor microblading hét antwoord is voor iedereen die kleine imperfecties wil camoufleren.

Ombre Brows Ombre brows is een techniek waarbij de voorste haartjes donkerder gepigmenteerd worden dan de staart. Het ziet er heel natuurlijk uit alsof de haartjes van voor naar achter lichter uitvagen, precies zoals echte wenkbrauwharen.

Ombre brows zijn met name populair bij blonde of rode vrouwen omdat de fading techniek hier perfect bij past.

Hairstroke brows Een van de nieuwste wenkbrauw trends is ook meteen de meest geavanceerde PMU techniek: Hairstroke brows. Bij deze methode worden échte haartjes getekend voor maximale volume en de meest natuurlijke look ooit.

Hybrid Brows Een relatief nieuwe trend is ook de combinatie van verschillende permanente make-up technieken: hybrid brows. Dit is een mix van bijvoorbeeld Ombre en Hairstrokes of Powder met Microblading.

Het grote voordeel is dat je met hybrid brows het beste van alle werelden combineert. Kortom een maximaal natuurlijk eindresultaat voor de perfecte modellen wenkbrauwen.

Zoals je ziet is er keuze zat voor de Zwolse beauty fans onder ons. Of je nu van nature al prachtige wenkbrauwen hebt en enkel wat kleine correcties wil, of volledig opzoek bent naar nieuwe brows: er zijn tal van mogelijkheden.

BrowBiz | Hairstokes | Powder brows | Combi

Voor meer informatie: https://www.browbiz.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *